Kontaktoni

Mirë se vini në faqen tonë të Na kontaktoni! Ne jemi të kënaqur që keni marrë kohë për të vizituar faqen tonë të internetit dhe për të eksploruar atë që ne kemi për të ofruar. Pavarësisht nëse keni një pyetje, komente ose thjesht dëshironi të përshëndetni, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Ju lutemi përdorni informacionin e mëposhtëm për të na kontaktuar:

Informacioni i kontaktit:

Adresa: 1401 31st Dr Astoria, NY Telefon: (718) 710-0516 Email: info@balkanfresh.com

Ne i vlerësojmë komentet dhe sugjerimet tuaja dhe jemi të përkushtuar t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja sa më shpejt të jetë e mundur. Nëse keni ndonjë koment ose sugjerim se si ne mund të përmirësojmë shërbimet ose faqen tonë të internetit, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne e mirëpresim kontributin tuaj dhe vlerësojmë komentet tuaja.

Për më tepër, nëse keni ndonjë shqetësim ose problem me një porosi ose produkt, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit. Përfaqësuesit tanë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar me çdo pyetje ose problem që mund të keni.

Faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit dhe ne mezi presim të dëgjojmë nga ju së shpejti!