Amita Peach Nectar will become your new favorite drink. This delight is full of peach flavor. You can have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water or in iced tea or lemonade or as a base of the cocktail mixer. You can offer this sweet happiness to your guests on any occasion.

Amita Nektar Pjeshke 250ml

$2.22 $3.99

Amita Nektar Pjeshke 250ml Amita Nektar Pjeshke 250ml becomes available.


Kjo është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për smoothie-n tuaj të frutave të mëngjesit! Ky lëng i shijshëm rrjedh nga pjeshkët e pjekura të Greqisë. Në të gjenden minerale dhe vitamina të pasura. Mund ta përdorni edhe si bazë për smoothie-n tuaj të kosit. E shijshme më vete, mund të shtoni edhe një spërkatje me ujë të gazuar për të përmirësuar shijen e tij të ëmbël. Porosit sot nektar pjeshke Amita dhe provo shijen! **Për sasi më të mëdha përdorni chat-in për të na kontaktuar** Pesha: 250 ml Rrjedh nga pjeshkët e pjekura Mineralet dhe vitaminatQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Sale Amita Nektar Pjeshke 1L
Amita Nektar Pjeshke 1L

Sold Out

Me të vërtetë një kënaqësi për adhuruesit e lëngjeve, ky nektar i shijshëm pjeshke është bërë nga pjeshkë të pjekura nga vendi i Greqisë. Mund ta përdorni si bazë të shijshme për smoothie-n tuaj...
405293957362
Indeed a delight for juice lovers, this delicious peach nectar is made of ripened peaches from the land of Greece. You can use it as the savory base for your morning yogurt smoothie or fruit smoothie. Its sweetness adds a different piquancy to the juice that you will love.

Amita Nektar Pjeshke 1L

from $5.55 from 1086079926315
Vishnje Amita 1L

$5.55

Një lëng i shëndetshëm përbëhet nga lëndë ushqyese jetike, si vitamina C dhe antioksidantë. Vishnja Amita gjithashtu ndihmon në parandalimin e inflamacionit dhe njihet si përmirësues i gjumit. Kjo është një kënaqësi ushqyese nga...
405293957362
Amita sour cherry will become your new favorite drink. This delight from the cherries of the Mediterranean soil of Greece. You can have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water or in iced tea or lemonade or as a base of the cocktail mixer. You can offer this sweet happiness to your guests on any occasion.

Vishnje Amita 1L

from $5.55 from 1086085234731
Sale Amita Vishnje 250ml
Amita Vishnje 250ml

$2.22 $3.99

Lëngu i pasur i qershive nga toka e Greqisë është një kënaqësi me ose pa ujë të gazuar. Ju gjithashtu mund të këtë lëng vishnje si bazë e një mikser koktej ose në limonadë...
405293957362
Rich juice of cherries from the soil of Greece is a delight with or without sparkling water. You can also this sour cherry juice as a base of a cocktail mixer or in lemonade or with iced tea. Delicious Amita sour cherry adds sweetness in any occasion. So order this right now and share it with your friends and family!

Amita Vishnje 250ml

from $2.22 from 1086091821099
Sale Amita Banane 1L
Amita Banane 1L

$5.55 $6.99

Me të vërtetë një kënaqësi për adhuruesit e lëngjeve, kjo pije e shijshme me banane është bërë nga frutat më të ëmbël. Mund ta përdorni si bazë të shijshme për smoothie-n tuaj të mëngjesit...
405293957362
Indeed a delight for juice lovers, this delicious banana drink is made of the sweetest fruit. You can use it as the savory base for your morning yogurt smoothie or fruit smoothie. Amita Banana sweetness adds a different piquancy to the juice. You can have it on its own! Order today and your kids will love it!

Amita Banane 1L

from $5.55 from 7827785220338
Sale Aroma vishnje 1L
Aroma vishnje 1L

$3.00 $4.79

Një lëng i shëndetshëm përbëhet nga lëndë ushqyese jetike, si vitamina C dhe antioksidantë. Aroma e vishnjës gjithashtu ndihmon në parandalimin e inflamacionit dhe njihet si përmirësues i gjumit. Mund ta keni më vete...
405293957362
Aroma Sour Cherry, have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water or in iced tea or lemonade or as a base of the cocktail mixer. You can offer this sweet happiness to your guests on any occasion. Your family will enjoy this juice during breakfast, lunch or dinner. Order today and put a smile on their faces.

Aroma vishnje 1L

from $3.00 from 7800848253170
Sale Aromë 100% Lëng domate 1L
Aromë 100% Lëng domate 1L

$3.33 $4.79

Një lëng i shëndetshëm përbëhet nga lëndë ushqyese jetike, si vitamina C dhe antioksidantë. Aroma 100% Lëngu i Domateve gjithashtu ndihmon në parandalimin e inflamacionit. Mund ta keni më vete dhe është gjithashtu i...
405293957362
This Aroma 100% Tomato Juice will be your new favorite juice. You can have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water. You can offer this delicious cup of happiness to your guests on any occasion. Use it as a ,ixer for your favorite drinks.

Aromë 100% Lëng domate 1L

from $3.33 from 7803757756658