A yummy salami, cooked juicy chicken, best served with a sandwich. Chicken bologna is also known as pileci parizer, delicious, made of premium quality chicken meat. You can have it at any time of the day, easy on-the-go meal, especially useful for those who have a busy lifestyle. This savoury chicken bologna is a great source of proteins. Don’t forget to share it. Order Brother & Sister Chicken Bologna (Pileci Parizer) and make your meals tastier!

Brother & Sister Pileci Parizer Chicken Bologna 1LB

$10.00

Brother & Sister Pileci Parizer Chicken Bologna 1LB Brother & Sister Pileci Parizer Chicken Bologna 1LB becomes available.


** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një sallam i shijshëm, pulë e gatuar me lëng, që shërbehet më së miri me një sanduiç. Bologna e pulës njihet edhe si pileci parizer, e shijshme dhe e bërë nga mish pule cilësore. Mund ta hani në çdo kohë të ditës, vakt i lehtë në lëvizje, veçanërisht i dobishëm për ata që kanë një mënyrë jetese të zënë. Bolonja e pulës e gatuar plotësisht mund të përdoret në sanduiçe ose receta speciale. Sigurohuni që ta mbani këtë Bolonjë pule Brother & Sister Pileci Parizer të ruajtur në një enë të mbyllur dhe në frigorifer. Kjo bolonjë e shijshme e pulës përmban shumë proteina. Mos harroni ta ndani me të tjerët! Porositni Brother & Sister Chicken Bologna (Pileci Parizer) dhe bëjini ushqimet tuaja më të shijshme! ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Pesha: 1 lb Pulë e gatuar Burim i pasur proteinash Pulë e gatuar Burim i pasur me proteinaQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Alb Flavor Cooked Lima Beans (Fasule Pllaqi) 295GR

$8.99

Delicious, easy and quick made recipe, especially useful for those who have to run with a busy schedule. These lima beans with need to be heated in the pan and your meal is prepared! You can have it for...
406358360306
Delicious, easy and quick made recipe, especially useful for those who have to run with a busy schedule. These lima beans with need to be heated in the pan and your meal is prepared! You can have it for your lunch. Alb Flavor Cooked Lima Beans is a yummy dish that is ready to be served. Your guests will love it and ask you for more.

Alb Flavor Cooked Lima Beans (Fasule Pllaq...

from $8.99 from 7986233999602
Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur pjesërisht) 480G- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$5.55

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Këto fletë të holla brumi...
53348565035
These thin sheets of dough are what you have dreamed of ever. If you like to make recipes with phyllo but have a busy lifestyle, this Black Bull Polupecene Kore Fillo is a perfect thing to work on. You can make delicious dishes with it, such as pies and pastries or main course dishes with ground meat and cheese. Your kids will also love your recipes made with Kore. It is a frozen item and popular among the Balkans and the Middle East.

Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur...

from $5.55 from 1443185328171
Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Suxhuk Shqip) 1.4LB

$31.11

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Salcicet me lëng dhe të tymosur të viçit janë...
405293957362
Juicy and smoked beef sausages are made of premium-quality beef and seasoned with a pinch of blended spices. It is an Albanian recipe that makes these sausages savoury and delicious. A high resource of protein, Brother & Sister Albanian Beef Sausage can be used to cook different recipes. You can have the dishes made of these sausages at any time of the day. So try this with family and friends and order it again to enjoy more.

Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Su...

from $31.11 from 1872518217771
Fasule Brother & Sister me Mish viçi të Tymosur 425GR

$7.00

Recetë e shijshme, e lehtë dhe e shpejtë, veçanërisht e dobishme për ata që duhet të vrapojnë me një orar të ngjeshur. Këto fasule të konservuara me mish viçi të tymosur duhet të ngrohen në tigan dhe...
406358360306
Delicious, easy and quick made recipe, especially useful for those who have to run with a busy schedule. These canned beans with smoked beef need to be heated in the pan and your meal is prepared! You can have it for your lunch. Brother & Sister Beans With Smoked Beef is a yummy dish that is full of nutrients, made with fresh beans and premium-quality beef. It is an excellent resource of fibre, vitamins and proteins.

Fasule Brother & Sister me Mish viçi t...

from $7.00 from 5965698171060
Fasule Brother & Sister Me Salsiçe viçi të Tymosur 425GR

$6.00

Një burim i pasur me proteina, vitamina dhe fibra, kjo fasule e shijshme me sallam të tymosur viçi është një kënaqësi për ata që bëjnë një mënyrë jetese të zënë. Fasulet Brother & Sister With Smoked Mial Salusage...
406358360306
A rich source of proteins, vitamins and fibre, this mouthwatering beans with smoked veal sausage is a treat to those who lead a busy lifestyle. Brother & Sister Beans With Smoked Veal Sausage is made of fresh beans and high-quality selected cuts of beef. You just need to heat the recipe and your food is prepared. You can have this delicious meal for your lunch. Order this savoury canned recipe and enjoy it on your own!

Fasule Brother & Sister Me Salsiçe viç...

from $6.00 from 5965695844532
Mish viçi Brother & Sister - Salcice me lidhje viçi Halal (Frozen Sudzukice) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$26.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një recetë e vërtetë boshnjake,...
405293957362
A true Bosnian recipe, made with the finest quality beef and a special blend of spices, these veal link sausages are extremely delicious with grilled cheese sandwich or you can try different dishes with it. A wonderful source of proteins. Have it for your heavy breakfast or lunch. Order these yummy sausages today and enjoy mouthwatering recipes.

Mish viçi Brother & Sister - Salcice m...

from $26.00 from 4387147153483