Long and thin noodles, made from wheat dough, are an excellent source of carbohydrates. Cook it however you like. You can boil it in water or deep fry in cooking oil, have these fine noodles with veggies or meat, Cetina Wide Noodle is delicious and mouthwatering after the dish is ready. You can refrigerate them to make them dry. Order Cetina Wide Noodle now and make exciting dishes.

Petë e gjerë Cetina #20 400GR

$5.00

Petë e gjerë Cetina #20 400GR Petë e gjerë Cetina #20 400GR becomes available.


Petë të gjata dhe të holla, të bëra nga brumi i grurit, janë një burim i shkëlqyer i karbohidrateve. Gatuani si të doni. Mund ta zieni në ujë ose ta skuqni në vaj gatimi, t'i keni këto petë të holla me perime ose mish, Petë e gjera Cetina është e shijshme dhe e shijshme pasi gjella të jetë gati. Mund t'i vendosni në frigorifer që të thahen. Porositni Cetina Wide Noodle tani dhe bëni pjata emocionuese. Pesha: 400g E bërë nga brumi i grurit Burimi i karbohidrateveQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Brian's Macedonian Kocanski Rice 1LB

Sold Out

Përgatitni receta të shijshme dhe të shëndetshme me orizin maqedonas Kocanski. Është një burim i shkëlqyer i karbohidrateve dhe rregullon nivelin e glikogjenit në trupin tuaj. Gjithashtu ndihmon trupin tuaj të mbajë një trakt të shëndetshëm tretës....
53348565035
Prepare delicious recipes with Macedonian Kocanski Rice. Make yummy dishes for your kids and friends, surprise them with risotto and many more recipes. Explore all your culinary abilities with this rice. Order Macedonian Kocanski Rice today and make a place in the pantry.

Brian's Macedonian Kocanski Rice 1LB

from $4.44 from 4503497801803
Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

Sold Out

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve, Cetina Fine Noodle Nest është bërë nga brumi i grurit dhe i prerë në fije të gjata të hollë. Mund ta gatuani për përgatitjen e recetave të ndryshme, t'i zieni në...
53348565035
A great source of carbohydrates, Cetina Fine Noodle Nest is made from the dough of wheat and cut into long thin strings. You can cook it for making different recipes, boil them in water or fry in oil. It is an excellent main course dish that is loved by all. Prepare this fine noodle with veggies or meat, it will melt in your mouth and leave a yummy taste. So, hurry and order Cetina Fine Noodle Nest today!

Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

from $5.00 from 1027199631403
Dari Kuskus mesatar 1 kg

$5.55

Një burim i shkëlqyer i fibrave dhe karbohidrateve, i bërë me përbërës 100% natyralë, Dari Couscous është një kënaqësi e vërtetë për recetat tuaja të pjatës kryesore. Ju mund të gatuani pjata të shijshme me këtë makarona ngjyrë të...
53348565035
An excellent source of fiber and carbohydrates, made with 100% natural ingredients, Dari Couscous is a true delight for your main course recipes. You can cook delicious dishes with this golden colored pasta. A perfect staple for any occasion. Order this yummy Dari Couscous Medium today and make your favorite mouthwatering recipes with it.

Dari Kuskus mesatar 1 kg

from $5.55 from 7621358551282
Pasta Dari Petit Plomb 500gr

$4.44

Një burim i shkëlqyer i fibrave dhe karbohidrateve, i bërë me përbërës 100% natyralë, Pasta Dari Petit Plomb është një kënaqësi e vërtetë për recetat tuaja kryesore. Ju mund të gatuani pjata të shijshme me këtë makarona ngjyrë...
53348565035
An excellent source of fibre and carbohydrates, made with 100% natural ingredients, Dari Petit Plomb Pasta is a true delight for your main course recipes. You can cook delicious dishes with this golden coloured pasta. A perfect staple for any occasion. Order this yummy Dari Petit Plomb Pasta today and make your favourite mouthwatering recipes with it.

Pasta Dari Petit Plomb 500gr

from $4.44 from 4525367361611
Makarona Klara Maric Pasutice 500GR

$8.88

Përjetoni receta të shijshme të bëra me makarona Klara Maric Pasutice. Përgatitni ushqime të shijshme për mysafirët tuaj. Mund ta gatuani edhe në tigan dhe ta servirni me mish, perime dhe djathë. Makaronat Klara Maric Pasutice...
53348565035
Experience delicious recipes made with Klara Maric Pasutice Pasta. Prepare mouthwatering delicacies for your guests. You can also cook it in a frying pan and serve it with meat, veggies and cheese. Order soon and enjoy savory dishes with your family This premium quality pasta is delicious and can be served on specific occasions to your guests.

Makarona Klara Maric Pasutice 500GR

from $8.88 from 7653739823346
Oriz Krinos Baldo 1 kg

$5.55

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta të shijshme...
53348565035
Experience the aromatic flavor of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Krinos Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Krinos Baldo 1 kg

from $5.55 from 7699944505586