If you are health-conscious, you must eat a cucumber every day. It lowers blood pressure, increases hydration in your body. Cucumber contains a high amount of antioxidants. It is also a great source of vitamin K, potassium, magnesium, reduces a fair amount of bad cholesterol if taken regularly. You can make delicious pickles with cucumber which is a yummy side dish.

Kastravec për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$1.11

Kastravec për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC*** Kastravec për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC*** becomes available.


Nëse jeni të ndërgjegjshëm për shëndetin, duhet të hani një kastravec çdo ditë. Ai ul presionin e gjakut, rrit hidratimin në trupin tuaj. Kastraveci përmban një sasi të lartë të antioksidantëve. Është gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm i vitaminës K, kaliumit, magnezit, redukton një sasi të mjaftueshme të kolesterolit të keq nëse merret rregullisht. Mund të bëni turshi të shijshme me kastravec i cili është një pjatë e shijshme anësore. Frut i fresket Vlera e lartë ushqyese Disa përfitime shëndetësoreQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Piper zile të verdhë për copë*** VETËM DËRGIM NË NYC***

$1.49

Bëni sallata të shijshme ose recetat tuaja të preferuara me këto speca të freskëta të verdhë. Këto speca zile janë burime të shkëlqyera të vitaminës A dhe C, janë gjithashtu të pasura me kalium. Specat e verdhë...
405293957362
Make yummy salads or your favourite recipes with these fresh yellow bell peppers. These bell peppers are excellent sources of vitamin A and C, these are also rich in potassium. Yellow bell peppers act as an anticoagulant substance in your body and reduce the risk of heart diseases. Full of antioxidants, yellow bell peppers contain fibre and iron. It also regulates the blood pressure in the human body.

Piper zile të verdhë për copë*** VETËM DËR...

from $1.49 from 6921965928628
Romaine Martuce *** VETËM DORËZIM NYC***

$2.99

Përgatitni sallata të mrekullueshme me këtë marule 100% natyrale dhe të freskët Romaine. Është një burim i madh i disa lëndëve ushqyese thelbësore, përmban vitaminë C, fibra dhe minerale. Marule është gjithashtu e dobishme për të mbajtur...
405293957362
Prepare amazing salads with this 100% natural and fresh Romaine Lettuce. It is a great source of several essential nutrients, contains vitamin C, fibre and minerals. Lettuce is also helpful to keep your bones healthy and maintain a strong immune system. It helps for the growth of muscle and nerve functions. Since it is a low-calorie diet, you can consume Romaine Lettuce daily.

Romaine Martuce *** VETËM DORËZIM NYC***

from $2.99 from 6921964847284
Tufë brokoli *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$4.59

Një perime ushqyese, burime të vitaminës C, vitaminës A dhe zinkut. Brokoli gjithashtu përmban beta karoten dhe luteinë. E bën lëkurën tuaj më të butë dhe më të lëmuar, gjithashtu e mbron atë nga disa lloje të...
405293957362
A nutritious vegetable, resources of vitamin C, vitamin A and zinc. Broccoli also contains beta carotene and lutein. It makes your skin softer and smoother, also protects it from certain kinds of oxidative damage. Rich source of fibre, excess consumption can cause digestion issues. You can have it by adding in vegetable salad, with a pinch of salt and pepper and olive oil.

Tufë brokoli *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $4.59 from 6921963798708
Kokë lakër për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$7.95

Perimet jashtëzakonisht ushqyese, kokat e lakrës janë të mira për shëndetin tuaj. Lakra 100% natyrale, të freskëta, me të mund të bëni ushqime të shijshme. Ndihmon në mbrojtjen e trupit tuaj nga sëmundjet e zemrës, rrit nivelet...
405293957362
159.	Cabbage Head Per Piece *** NYC DELIVERY ONLY*** Extremely nutritious vegetable, cabbage heads are good for your health. 100% natural, fresh cabbages, you can make delicious food items with it. It helps to protect your body from heart diseases, increases the levels of lutein, beta carotene in your body, and is full of antioxidants. Decreases inflammation and oxidized LDL. These fresh cabbages also contain vitamin C and vitamin K.

Kokë lakër për copë *** VETËM DËRGIM NË NY...

from $7.95 from 6894521188532
Patate për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$0.51

Perime jashtëzakonisht ushqyese, patatja jo vetëm që është e mirë për shëndetin tuaj, por gjithashtu mund ta bëni të shijshme natën tuaj të filmit me patate të skuqura krokante. Me këtë patate 100% natyrale, të freskët, përgatisni...
405293957362
Extremely nutritious vegetable, potato is not only good for your health but you can also make your movie-night delicious with crunchy french fries. With this 100% natural, fresh potato, prepare delicious food items. It helps to protect your body from heart diseases, controls blood sugar in your body, and is full of antioxidants. A rich source of proteins and fibre, potato also helps to lose weight.

Patate për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $0.51 from 6890937385140
Limon për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$0.66

Limoni i freskët, një frut i shijshëm ushqyes, i bën recetat tuaja të shijshme. Ka disa përfitime ushqyese, është një burim i pasur i vitaminës C dhe antioksidantëve, përmirëson funksionet e veshkave dhe parandalon gurët. Limonët gjithashtu...
405293957362
Fresh lemon, a nutritious tangy fruit, makes your recipes delicious. It has several nutritious benefits, is a rich source of vitamin C and antioxidants, improves kidney functions and prevents stone. Lemons also decrease the possibility of cancer and protect your health from anaemia. A yummy immunity booster that also takes care of your digestive tract.

Limon për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $0.66 from 6890934272180