Genuine Greek delicacy, a rich blend of cottage cheese, cream and Feta, wrapped into crispy phyllo triangles. This frozen item is easy to cook. Domnas Tyropita with Feta Cheese is a perfect appetizer for any occasion. You can have it alone or enjoy it with your friends. This delicious and light meal is the best match with soup and salad. Order this mouthwatering, creamy Tyropita today and taste the experience!

Domna's Tyropita with Feta Cheese 336GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$8.88

Domna's Tyropita with Feta Cheese 336GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi ** Domna's Tyropita with Feta Cheese 336GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi ** becomes available.


**NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Delikatesë origjinale greke, një përzierje e pasur e gjizës, kremit dhe fetës, e mbështjellë në trekëndësha krokantë phyllo. Ky artikull i ngrirë është i lehtë për t'u gatuar. Domnas Tyropita me djathë feta është një meze perfekte për çdo rast. Mund ta keni vetëm ose ta shijoni me miqtë tuaj. Ky vakt i shijshëm dhe i lehtë përputhet më së miri me supë dhe sallatë. Porositni sot këtë Tyropita kremoze dhe kremoze dhe shijoni përvojën! ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Pesha: 336 g Mbushja e djathit fetaQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Balkan Bites Cheese Rolls 300GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një ndeshje perfekte për kafenë ose çajin tuaj,...
53348565035
A perfect match for your coffee or tea, Kadino Mantija with Cheese are made of sweet and creamy ricotta cheese and tangy flavored feta cheese inside of crunchy phyllo swirl. These delicious cheese balls are absolutely ideal for breakfast or evening snacks. The reasons behind these cheese rolls’ yummy flavor are premium quality ingredients, like unbleached flour, genuine butter and olive oil.

Balkan Bites Cheese Rolls 300GR- **NY, NJ,...

from $16.00 from 7911952679154
SuperFresh Mini Roll Potato Borek 500GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

**NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Jeni lodhur duke ngrënë të njëjtën drekë çdo...
53348565035
Tired of having the same lunch every day? Order Superfresh Mini Roll Potato Borek , just bake the rolls and pack for your lunch, try them with labneh and tangy homemade salsa. A true delight of the Balkans, these Potato boreks are mouthwatering, a perfect appetizer for any occasion. Order this today and your kids will thank you!

SuperFresh Mini Roll Potato Borek 500GR- *...

from $5.99 from 7727645819122
SuperFresh Mini Roll Spinaq Borek 500GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

**NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Jeni lodhur duke ngrënë të njëjtën drekë çdo...
53348565035
Tired of having the same lunch every day? Order Superfresh Mini Roll Spinach Borek , just bake the rolls and pack for your lunch, try them with labneh and tangy homemade salsa. A true delight of the Balkans, these spinach boreks are mouthwatering, a perfect appetizer for any occasion. Order this today and your kids will thank you!

SuperFresh Mini Roll Spinaq Borek 500GR- *...

from $5.99 from 7727644705010
Alfa Mini Cheese Rolls 800GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$12.12

**NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Jeni lodhur duke ngrënë të njëjtën drekë çdo...
53348565035
Tired of having the same lunch every day? Order Alfa Mini Cheese Rolls, just bake the rolls and pack for your lunch, try them with labneh and tangy homemade salsa. A true delight of the Balkans, these cheese boreks are mouthwatering, a perfect appetizer for any occasion. Order this today and your kids will thank you!

Alfa Mini Cheese Rolls 800GR- **NY, NJ, CT...

from $12.12 from 7827808714994
Alfa Mini Spinaq dhe Rolls Feta 500GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$10.10

**NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Jeni lodhur duke ngrënë të njëjtën drekë çdo...
53348565035
Tired of having the same lunch every day? Order Alfa Mini Spinach Rolls, just bake the rolls and pack for your lunch, try them with labneh and tangy homemade salsa. A true delight of the Balkans, these spinach boreks are mouthwatering, a perfect appetizer for any occasion. Order this today and your kids will thank you!

Alfa Mini Spinaq dhe Rolls Feta 500GR- **N...

from $10.10 from 7827815104754
Filosophy Feta Filo Rolls 450GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$9.00

**NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Jeni lodhur duke ngrënë të njëjtën drekë çdo...
53348565035
Tired of having the same lunch every day? Order Filosophy Feta Filo Rolls, just bake the rolls and lunch is ready to go! A true delight, these cheese rolls are mouthwatering, a perfect appetizer for any occasion. Made with delicious feta cheese. Order this today and your kids will thank you!

Filosophy Feta Filo Rolls 450GR- **NY, NJ,...

from $9.00 from 7875491234034