Enjoy this energy drink today.Golden Eagle Energy Drink will become the drink you always reach for. Enjoy it chilled for an even better experience. Your guests will be asking for more at your next gathering. Order today because we sell out quick!

Pije Energjetike Golden Eagle (Kanos) 250ml

$2.22

Pije Energjetike Golden Eagle (Kanos) 250ml Pije Energjetike Golden Eagle (Kanos) 250ml becomes available.


Rigjallëroni energjinë tuaj me këtë pije energjike të ëmbël dhe të thartë. Nëse jeni një entuziast fitnesi ose një sportist, do t'ju ofrojë energji të mjaftueshme për të qëndruar në fushë. Pija energjetike Golden Eagle përbëhet nga ujë dhe sheqer me lëndë ushqyese të ndryshme jetike si kompleksi i vitaminës B, kafeina natyrale dhe acidi karbonik. Do të rrisë energjinë tuaj dhe do të stimulojë shkallën e metabolizmit. **Për sasi më të mëdha, përdorni chat-in për të na kontaktuar**Quantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Kafe Turke Devolli Prince 500GR

$13.33

Nëse jeni të dhënë pas një shije më të fortë të kafesë, kjo është kafeja më e mirë tradicionale për ju! Kjo kafe turke është një përzierje e pastër e kokrrave origjinale të kafesë me cilësi premium....
405293957362
If you are fond of a stronger taste of coffee, this is the best traditional coffee for you ever! This Turkish coffee is a pure blend of original premium-quality coffee beans. You can have this black with a delicious cream on it, the layer of cream holds the temperature of your coffee. The taste of Devolli Prince Turkish Coffee will make your mornings fresh and aromatic. Try it once and you cannot resist ordering it again!

Kafe Turke Devolli Prince 500GR

from $13.33 from 1048480841771
Ajvar shtëpiak Krusha Spread me piper të pjekur të butë (Kosovë) 720GR

Sold Out

Recetë e pjatës kryesore të ujitjes së gojës nga toka e Kosovës. Ky Ajvar i butë i shijshëm është bërë nga patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të veçantë të erëzave të nxehta....
406715138290
Mouthwatering main course recipe from the land of Kosovo. This delicious mild Ajvar is made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a signature blend of hot spices. Easy on-the-go meal, you can have this chemical-free, yummy recipe as a main course or as a side dish, at any time from morning to evening. Flavourful Krusha Ajvar is nutritious too. To enjoy alone or with your friends, order soon!

Ajvar shtëpiak Krusha Spread me piper të p...

from $14.00 from 7530516578546
Vipa Ketchup Patate Patate 75GR

Sold Out

Trajtoni dëshirat tuaja të mbrëmjes me këtë kënaqësi krokante. Patate të skuqura Vipa Ketchup janë bërë nga patate të freskëta dhe të kalitura me një përzierje të veçantë erëzash. Mund ta keni ku të doni. Paketoni këto patate...
57646383147
Treat your evening cravings with this crunchy delight. Vipa Ketchup Potato Chips are made of fresh potatoes and seasoned with a special blend of spices. You can have it wherever you want. Pack these chips in your kids’ lunchbox and make them happy. A perfect match for your favourite beverage. Try this sweet and spicy offering of Vipa once and you will make a permanent place for it in the pantry!

Vipa Ketchup Patate Patate 75GR

from $2.49 from 7530569171186
Vipa Chilli Piper Patate Patate 75GR

Sold Out

Provoni një herë këto patatina të nxehta dhe do të bini në dashuri me to! Patatet e nxehta Vipa rrjedhin nga patatet me cilësi më të mirë dhe një përzierje erëzash. Mund ta konsumoni me pijen tuaj...
57646383147
Try these hot potato chips once and you will fall in love with them! Vipa Hot Potato Chips are derived from the best quality potatoes and a signature blend of spices. You can have it with your favourite beverage or munch this crunchy delight whenever you feel hungry. This delicious offering of Vipa contains carbohydrates that will satisfy your hunger. Order Vipa Hot Potato Chips and taste the difference!

Vipa Chilli Piper Patate Patate 75GR

from $2.49 from 7530561569010
Vipa patate të skuqura rigon 140gr

$2.69

Trajtojeni veten me këto ushqime krokante sa herë që ndiheni të uritur! Patate të skuqura Vipa Oregano janë bërë nga patate të freskëta dhe të kalitura me rigon. Një rostiçeri perfekte për kënaqësinë tuaj të mbrëmjes. Provojeni...
57646383147
Treat yourself with these crunchy munchies whenever you feel hungry! Vipa Oregano Potato Chips are made of fresh potatoes and seasoned with oregano. A perfect snack for your evening delight. Try this once and you cannot resist ordering it again. These potato chips have a sweet and spicy flavour. Munch it with your favourite beverage. Order Vipa Oregano Potato Chips soon to experience the best quality chips!

Vipa patate të skuqura rigon 140gr

from $2.69 from 7530575331570
Spread me piper te pjekur te nxehte Ajvar Krushe 720GR

$14.00

Recetë e pjatës kryesore të ujitjes së gojës nga toka e Kosovës. Ky Ajvar i shijshëm Hot është bërë nga patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të veçantë të erëzave të nxehta....
406715138290
Mouthwatering main course recipe from the land of Kosovo. This delicious Hot Ajvar is made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a signature blend of hot spices. Easy on-the-go meal, you can have this chemical-free, yummy recipe as a main course or as a side dish, at any time from morning to evening. Flavourful Krusha Ajvar is nutritious too. To enjoy alone or with your friends, order soon!

Spread me piper te pjekur te nxehte Ajvar ...

from $14.00 from 7530528637170