Do you have dry skin? Hydrate and soothe your skin and nails with Kamil Classic Chamomile Hand & Nail Cream. It contains healthy ingredients like glycerine, organic chamomile, glucose and bisabolol. This aromatic skincare will make your skin smoother and softer. Order Kamil Classic Chamomile Hand & Nail Cream right now and take better care of your skin and nails.

Krem për duar dhe thonjtë Kamil Classic Kamomil 150ml

$8.88

Krem për duar dhe thonjtë Kamil Classic Kamomil 150ml Krem për duar dhe thonjtë Kamil Classic Kamomil 150ml becomes available.


Keni lëkurë të thatë? Hidratoni dhe qetësoni lëkurën dhe thonjtë tuaj me kremin e duarve dhe thonjve Kamil Classic Kamomil. Ai përmban përbërës të shëndetshëm si glicerinë, kamomil organik, glukozë dhe bisabolol. Ky kujdes aromatik për lëkurën do ta bëjë lëkurën tuaj më të lëmuar dhe më të butë. Porositni menjëherë kremin për duar dhe thonjtë me kamomil Kamil Classic dhe kujdesuni më mirë për lëkurën dhe thonjtë tuaj. Pesha: 150g Përmban kamomil Krem hidratues dhe qetësuesQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Fanta Shokata 500ML

Sold Out

Pije freskuese pa kafeinë, e bërë nga 100% lule plaku dhe limon është një bazë e përkryer për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose mikserin e koktejve. Fanta Shokata është e njohur në Ballkan dhe ka një shije...
405293957362
Caffeine-free refreshing drink, made of 100% elderflower and lemon is a perfect base for your morning smoothies or cocktail mixer. Fanta Shokata is popular in the Balkans and has a sweet taste. It is a perfect delight for the summer evenings with light snacks. Carbonated drink that can be enjoyed on any occasion.

Fanta Shokata 500ML

from $3.33 from 1065229942827
Fanta Exotic (Can) 330ML

$3.33

Një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e lëngjeve! Fanta Exotic Can ju ofron freski perfekte në çdo kohë dhe kudo. Ka më shumë se 180 shije në të gjithë botën. Është një sodë me bazë frutash që do...
405293957362
A true delight for the juice-lovers! Fanta Exotic Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It has more than 180 flavours all over the world. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Fanta Exotic Can and make your house parties extra refreshing!

Fanta Exotic (Can) 330ML

from $3.33 from 4643887448139
Fanta Shokata 1.75LT

$6.00

Të mërzitur nga soda e zakonshme? Dëshironi të provoni diçka të re? Porositni Fanta Shokata, ajo ka një shije lulesh dhe të lezetshme, e bërë nga lule plaku natyral me limon, do t'ju shuajë etjen dhe do t'ju...
405293957362
Bored of regular soda? Want to try something new? Order Fanta Shokata, it has a floral and tangy taste, made of natural elderflower with lemon, will quench your thirst, and absolutely refresh you! Use this shokata as the base of your cocktail mixer. You can have this for your evening delights.

Fanta Shokata 1.75LT

from $6.00 from 1027218047019
Portokalli Fanta (Kanose) 330ml

Sold Out

Një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet e verës! Hapni një kanaçe Fanta Portokalli me disa ushqime dhe freskohuni absolutisht brenda një momenti! E bërë me shije 100% natyrale dhe sode, kjo pije e gazuar është pa kafeinë, një...
405293957362
A perfect delight for summer evenings! Open a can of Fanta Orange with some snacks and get absolutely refreshed within a moment! Made with 100% natural flavour and soda, this carbonated drink is caffeine-free, a perfect base for your cocktail mixer or a morning smoothie. This yummy orange flavoured juice is a constant for any house party.

Portokalli Fanta (Kanose) 330ml

from $3.33 from 4113072095275
Fanta Tropical 500ML

Sold Out

Një kënaqësi e vërtetë nga kompania Coca-Cola, Fanta Tropical është një sode e shijshme, që përmban zero kafeinë të shtuar. Pije e gazuar 100% me aromë natyrale që do t'ju freskojë menjëherë. Një bazë perfekte për përzierjen...
405293957362
A true delight from the Coca-Cola company, Fanta Tropical is a delicious soda, containing zero added caffeine. 100% natural flavoured carbonated drink that will instantly refresh you. A perfect base for your favourite smoothie or cocktail mixture. Fanta Tropical is a sweet juice, satisfies your thirst. You can have this for your evening treat with some light snacks.

Fanta Tropical 500ML

from $4.44 from 4676160618571
Patate të skuqura paprika të kuqe Chio 90gr

Sold Out

Patate të skuqura paprika të kuqe Chio
405293957362
Chio Red Paprika Potato Chips 90GR - BalkanFresh

Patate të skuqura paprika të kuqe Chio 90gr

from $4.00 from 4657560191051