A delightful experience from the kitchens of the Balkans and the Mediterranean. This delicious baklava is made of crunchy phyllo outside and yummy chopped nuts inside, covered in honey. Surprise your guests with this mouthwatering dessert. You can have it with every meal, or it is a perfect match with a cup of hot coffee in the chilly evenings of winter. Order Klas Domaca Homemade Baklava right now!

Klas Domaca Baklava Homemade 500GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM me dërgesë**

$10.10

Klas Domaca Baklava Homemade 500GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM me dërgesë** Klas Domaca Baklava Homemade 500GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM me dërgesë** becomes available.


** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një përvojë e këndshme nga kuzhinat e Ballkanit dhe Mesdheut. Kjo bakllava e shijshme është bërë nga fije krokante jashtë dhe arra të shijshme të copëtuara brenda, të mbuluara me mjaltë. Surprizoni mysafirët tuaj me këtë ëmbëlsirë të shijshme. Mund ta keni me çdo vakt, ose është një ndeshje e përkryer me një filxhan kafe të nxehtë në mbrëmjet e ftohta të dimrit. Porositni bakllava shtëpiake Klas Domaca menjëherë! ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Pesha: 500g Arra të grira të mbuluara me Jufka Ëmbëlsirë e ëmbëlQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Klas Tulumba 400GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Tradita e ëmbël tradicionale greke,...
406419046642
Traditional Greek sweet treat, made with dough. Have it pouring hot syrup or honey on it. A perfect snack to satisfy your hunger anytime. Delicious dessert after every meal will make your day sweeter. You can also have it with your friends over a cup of coffee. Order Klas Tulumba today and enjoy it alone or with your family.

Klas Tulumba 400GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM...

from $10.00 from 1096652390443
Pasticeri Lika Tulumba 700GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$12.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një delikatesë e ëmbël nga...
406419046642
A sweet delicacy from the land of Greece, Pasticeri Lika Tulumba is made of dough and served with honey or hot syrup. In every bite of it, you will find a mouthwatering yummy taste which will complete your meal with a sweet note. You can also have it for your evening snack. To make your meals yummier, order Pasticeri Lika Tulumba today!

Pasticeri Lika Tulumba 700GR- **NY, NJ, CT...

from $12.99 from 7496835268850
Pastiçeri Lika Home-Style Baklava in Tray 2.3kg

$55.00

Delicious dessert, perfect with honey or sweet syrup, this Baklava is made traditionally, with chopped nuts inside and crispy layers of phyllo dough outside will make your meal sweeter than ever. You can also have them with coffee for your...
406419046642
Delicious dessert, perfect with honey or sweet syrup, this Baklava is made traditionally, with chopped nuts inside and crispy layers of phyllo dough outside will make your meal sweeter than ever. You can also have them with coffee for your evening snack. A yummy sweet treat that will be loved by your guests too. Order this Pastiçeri Lika Home-Style Baklava soon and enjoy this yummy delight!

Pastiçeri Lika Home-Style Baklava in Tray ...

from $55.00 from 8039038353650