These chewy candies will make your day sweeter! An all-time favourite for any age group. These delicious candies are filled with jelly and sugar coating outside. Surprise your kids with a package of Kras Jelly Sugar Coated Candy. It has different flavours and is a perfect delight after a meal. You can use these candies to prepare yummy desserts. Order today and enjoy this sweet pleasure.

Karamele pelte frutash Kras Zele Bomboni 200GR

$3.33

Karamele pelte frutash Kras Zele Bomboni 200GR Karamele pelte frutash Kras Zele Bomboni 200GR becomes available.


Këto karamele përtypëse do ta bëjnë ditën tuaj më të ëmbël! Një i preferuar i të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Këto karamele të shijshme janë të mbushura me pelte dhe shtresë sheqeri jashtë. Surprizoni fëmijët tuaj me një paketë me karamele Kras Jelly Sugar Coated. Ka shije të ndryshme dhe është një kënaqësi e përkryer pas një vakti. Ju mund t'i përdorni këto karamele për të përgatitur ëmbëlsira të shijshme. Porosit sot dhe shijo këtë kënaqësi të ëmbël. Pesha: 200g I mbushur me pelte Shije te ndryshmeQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Kafjala Pionir me Lajthi 100GR

$3.19

Surprizoni fëmijët tuaj me karamele me lajthi Pionir dhe ata do të mbyten me këtë ëmbëlsirë. Kjo karamele është bërë me pluhur qumështi të plotë, yndyrë bimore, shurup glukoze, shije artificiale dhe lajthi. Kafja e shijshme e veshur me...
406417244402
Surprise your kids with Pionir Toffee With Hazelnut and they will be overwhelmed with this sweet treat. This candy is made with whole milk powder, vegetable fat, glucose syrup, artificial flavours and hazelnut. Caramel coated tasty toffee and hazelnut in the centre is a true delight after every meal. Order Pionir Toffee With Hazelnut and enjoy it alone or with your friends.

Kafjala Pionir me Lajthi 100GR

from $3.19 from 1027161653291
Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Kafe 400GR

$6.67

Ofroni këtë kafe të shijshme frutash Kras Kiki Tutti Frutti për fëmijët tuaj dhe bëjini të lumtur. Këto karamele janë bërë nga lëng frutash natyral, pluhur frutash, shurup glukoze dhe shije natyrale. Çdo paketë përmban karamele me...
406417244402
Offer this yummy Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Toffee to your kids and make them happy. These toffees are made of natural fruit juice, fruit powder, glucose syrup and natural flavours. Each package contains candies of different flavours. An all-time favourite for any age group, Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Toffee makes everyone smile. You can make delicious desserts with it too. Hurry and order today!

Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Kafe 400GR

from $6.67 from 1144299356203
Zemra me mjaltë me çokollatë Pionir 350 GR

Sold Out

Shijoni këtë kënaqësi të shijshme pas çdo vakti, Torta me mjaltë me çokollatë Pionir ka një aromë të shijshme që do të lërë një shije të ëmbël brenda jush. Kjo tortë e shkrirë në gojë ka një...
406417244402
Have this yummy delight after every meal, Pionir Chocolate Coated Honey Cake has a delicious flavour that will leave a sweet aftertaste within you. This melt-in-mouth cake has a layer of chocolate outside and a natural honey flavour. A perfect match for your evening treat with a cup of coffee, or you can have it whenever you feel hungry. Order Pionir Chocolate Coated Honey Cake now and enjoy it with your close ones.

Zemra me mjaltë me çokollatë Pionir 350 GR

from $7.49 from 1780175011883
Evropa Zele Bonboni 500GR

Sold Out

Përhapni buzëqeshje të ëmbla me këto ëmbëlsira të shijshme! Këto karamele të përtypura janë të mbushura me pelte dhe kanë një shije të shijshme. Evropa Zele Bonboni ka shije të ndryshme karamele, një preferencë për të gjitha grupmoshat....
406419046642
Spread sweet smiles with these yummy sweet candies! These chewy candies are filled with jelly and have a delicious taste. Evropa Zele Bonboni has different flavours of candies, a preference for all age groups. You can make tasty desserts with these flavoured candies or have your evening delight with a cup of hot coffee. Don’t forget to share! Order Evropa Zele Bonboni today.

Evropa Zele Bonboni 500GR

from $10.00 from 1687342153771
Kras Bronhi Karamele 100gr

$2.00

Po kërkoni freskues të frymëmarrjes? Nëse po, Bronhi Toffee është ëmbëlsira më e mirë që po kërkoni. Ka një aromë mentoli dhe është e përzier me barishte mesdhetare. Ajo freskon frymëmarrjen tuaj dhe rrit besimin tuaj mes...
406417244402
Looking for breath fresheners? If yes, Bronhi Toffee is the best candy that you are searching for. It has a menthol aroma and is blended with Mediterranean herbs. It freshens your breath and boosts your confidence among people. This toffee also contains sweetened condensed milk, sugar, caramel, glucose syrup and eggs. Order this yummy candy once and you will never be able to resist ordering again!

Kras Bronhi Karamele 100gr

from $2.00 from 4429286342731
Chupa Chups Mega Lollipop (10 copë brenda)

Sold Out

Një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e ëmbëlsirave. Këto ëmbëlsira janë ato që keni ëndërruar ndonjëherë! Një kënaqësi e ëmbël për çdo fëmijë dhe një e preferuar e të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Ju mund t'i keni këto...
406417244402
A true delight for candy-lovers. These lollipops are what you have ever dreamed of! A sweet treat for every kid and an all-time favourite for any age group. You can have these on the go when your craving something sweet. Order these Chupa Chups Mega Lollipop today and make your kid’s smile sweeter!

Chupa Chups Mega Lollipop (10 copë brenda)

from $18.00 from 1687294738475