Make traditional Turkish and Greek recipes with Orlando Vine Leaves. These grape leaves are picked from fresh and organic vines. You can have it as an appetizer or stuff it with ground meat, garlic and a blend of spices. Also, boil it with herbs and veggies and serve with a drizzle of pepper and olive oil. Order Orlando Vine Leaves and make new recipes for your family.

Gjethet e hardhisë Orlando 1 LB (të mëdha)

$11.49

Gjethet e hardhisë Orlando 1 LB (të mëdha) Gjethet e hardhisë Orlando 1 LB (të mëdha) becomes available.


Bëni receta tradicionale turke dhe greke me gjethet e hardhisë Orlando. Këto gjethe rrushi janë mbledhur nga hardhi të freskëta dhe organike. Mund ta keni si meze ose ta mbushni me mish të bluar, hudhër dhe një përzierje erëzash. Gjithashtu, zieni atë me barishte dhe perime dhe shërbejeni me pak piper dhe vaj ulliri. Porositni Orlando Vine Leaves dhe bëni receta të reja për familjen tuaj. Pesha: 1lb Gjethet e freskëta të rrushit Përmban përfitime ushqyeseQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Gjethe hardhie të mbushura Artemis 400G kallaj

$3.44

Këto gjethe hardhie të mbushura janë shumë të shijshme! Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këto gjethe të shijshme të hardhisë së mbushur...
406715138290
These stuffed vine leaves are extra delicious! Have it on its own or enjoy it with your favorite staple. You can also explore your culinary skills with this flavorsome Artemis Stuffed Vine Leaves. Stuffed with rice, herbs and seasoning, you will blow your guests away. Order today before we run out!

Gjethe hardhie të mbushura Artemis 400G ka...

from $3.44 from 7875491856626
Gjethet e lakrës të mbushura të luginës ballkanike me oriz 300gr kallaj

$4.00

Gjethet e shijshme të lakrës të mbushura, të bëra me përbërës premium, si vaj luledielli, kripë, barishte dhe vaj ulliri ekstra të virgjër. Ju mund ta keni këtë në kohë të ndryshme të ditës. Kënaqeni urinë tuaj si...
406715138290
Delicious stuffed cabbage leaves, made of premium ingredients, like sunflower oil, salt, herbs and extra-virgin olive oil. You can have this at different times of the day. Satisfy your hunger as the main dish or take it as an appetizer. These stuffed cabbage leaves are yummy with a tangy flavour in them. To enjoy with your family and friends, order Balkan Valley Stuffed Cabbage Leaves with Rice soon and make your meal tastier!

Gjethet e lakrës të mbushura të luginës ba...

from $4.00 from 7878197149938
Gjethe rrushi të mbushur Tamek 400 GR

$5.99

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këto gjethe rrushi të mbushura me shije...
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favorite staple. You can also explore your culinary skills with this flavorsome Tamek Stuffed Grape Leaves . This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fiber and minerals. Tamek Stuffed Grape Leaves  also contains antioxidants that reduce free radicals from your body.

Gjethe rrushi të mbushur Tamek 400 GR

from $5.99 from 7727524806898
Krinos Dolmadakia (Gjete Rrushi të Mbushura) 400GR Kallaj

$4.00

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Krinos Dolmadakia të shijshme. Ky preparat ushqyes...
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favorite staple. You can also explore your culinary skills with this flavorsome Krinos Dolmadakia. This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fiber and minerals. Krinos Dolmadakia also contains antioxidants that reduce free radicals from your body.

Krinos Dolmadakia (Gjete Rrushi të Mbushur...

from $4.00 from 7654628360434
Gjethe hardhie të mbushura FineMeze 280G Kallaj

$4.00

Këto gjethe hardhie të mbushura janë të ëmbla dhe pikante. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këto gjethe hardhie të mbushura me...
406715138290
These stuffed vine leaves are sweet and spicy. Have it on its own or enjoy it with your favourite staple. You can also explore your culinary skills with this flavoursome FineMeze Stuffed Vine Leaves. Stuffed with rice, herbs and red peppers, you will blow your guests away. Order today before we run out!

Gjethe hardhie të mbushura FineMeze 280G K...

from $4.00 from 7872243368178
Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur) 370G Kallaj

$6.49

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Zanae Dolmadakia të shijshme....
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favourite staple. You can also explore your culinary skills with this flavoursome Zanae Dolmadakia. This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fibre and minerals. Zanae Dolmadakia also contains antioxidants that reduce free radicals from your body

Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur)...

from $6.49 from 1049224544299