Order Podravka Cikla Red Beets and you will have a quick and easy snack. Use it as a side dish or incorporate it into your recipes. The possibilities are endless with this Podravka Cikla Red Beets. We promise, your guests will be impressed! This will become your families favorite.

Podravka Cikla Panxhar i Kuq 660G

$6.99

Podravka Cikla Panxhar i Kuq 660G Podravka Cikla Panxhar i Kuq 660G becomes available.


Një pjatë e shëndetshme e bërë veçanërisht për vegjetarianët, Panxhari i Kuq Podravka Cikla është një burim i pasur vitaminash dhe mineralesh. Ai gjithashtu përmban kalium dhe fibra. Panxhari është efektiv për ata që vuajnë nga anemia. Gjithashtu zvogëlon rrezikun e mosfunksionimeve nervore. Podravka Cikla Panxhari i Kuq gjithashtu mbron veshkat, pankreasin dhe mëlçinë tuaj. Porositeni dhe shijoni receta të shijshme me sallata dhe mish. Pesha: 660g Shumë ushqyese Burim i pasur me mineraleQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

$6.99

Një kënaqësi kroate, Podravka Plum Butter Spread është një preferuar i të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Përhapeni mbi bukë ose bëni puding, byrekë dhe receta të ndryshme të ëmbla që do të plotësojnë vaktin tuaj me një...
406715138290
A Croatian delight, Podravka Plum Butter Spread is an all-time favourite for any age group. Spread it on bread or make pudding, pies and different sweet recipes that will complete your meal with a sweet note. This delicious plum butter spread is made of fresh fruit and no added preservatives. Have it alone or enjoy it with your friends and family. Podravka Plum Butter Spread is a storehouse of carbohydrates.

Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

from $6.99 from 4537408061515
Reçel me fruta të përziera Podravka 870GR

Sold Out

Një i preferuar i të gjitha kohërave për fëmijët dhe të rriturit, Reçeli me fruta të përziera Podravka është bërë me fruta të freskëta pa aromë apo kimikate të shtuara. Përhapeni atë në bukë, petullat ose brioshin tuaj,...
406715138290
An all-time favourite for kids and adults, Podravka Mixed Fruit Jam is made with fresh fruits without added flavours or chemicals. Spread it on your bread, pancakes or croissant, you will be amazed by the heartwarming flavours of fresh fruits! This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can also prepare yummy desserts with this sweet delight.

Reçel me fruta të përziera Podravka 870GR

from $8.89 from 4429282541643
Vava Reçel Fiku 900GR

Sold Out

Vava prezanton reçelin e shijshëm të fikut, i bërë me fruta 100% natyrale dhe të freskëta. Një recetë perfekte për ta bërë mëngjesin tuaj të shijshëm dhe të shëndetshëm. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël...
406715138290
Vava presents delicious fig jam, made with delicious figs! A perfect recipe to make your breakfast yummy and healthy. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. Spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it.

Vava Reçel Fiku 900GR

from $9.99 from 1666793111595
Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR

$7.00

Tani, bëjeni mëngjesin tuaj më të shijshëm me këtë kajsi të shijshme Granny Secret Extra Jam. Është bërë nga kajsi 100% natyrale dhe e freskët, me gluten zero të shtuar. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël në...
406715138290
Now, make your breakfast yummier with this delicious Granny Secret Extra Jam Apricot. It is made of 100% natural and fresh apricot, with zero added gluten. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Granny Secret Extra Jam Apricot is a homemade jam that you can relish with different snacks

Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR

from $7.00 from 4332024922187
Granny Secret Extra Jam Fig 375GR

$7.00

Kjo recetë tradicionale e reçelit do të sjellë lumturi në tryezën tuaj të mëngjesit. Fëmijët tuaj do të jenë të kënaqur që do të kenë Granny Secret Extra Jam Fig në bukë ose akullore. Ky reçel i shijshëm është bërë...
406715138290
This traditional recipe of jam will bring happiness to your breakfast table. Your kids will be delighted of having Granny Secret Extra Jam Fig on their bread or icecream. This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can prepare mouthwatering dessert dishes with this and make your snacks sweeter. It is made of fig, ascorbic acid, lemon juice and water. Order today and enjoy with your family.

Granny Secret Extra Jam Fig 375GR

from $7.00 from 4332021612619
Spread Kajsie Podravka 860GR

Sold Out

Përgatitni një mëngjes të shijshëm me këtë Spread të ëmbël Podravka Kajsi. Është bërë nga kajsi 100% natyrale dhe e freskët, me gluten zero të shtuar. Fëmijët tuaj do të dashurohen me këtë reçel të ëmbël. Mund...
406715138290
Make a delicious breakfast with this sweet Podravka Apricot Spread. It is made of 100% natural and fresh apricot, with zero added gluten. Your kids will fall in love with this sweet jam. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Podravka Apricot Spread is a yummy treat that you can relish with different snacks.

Spread Kajsie Podravka 860GR

from $8.49 from 1687278420011