If you are vegetarian, Reis Red Kidney Beans are perfect to provide you high protein meals. These beans are full of vitamins, minerals like potassium and phosphorus. They are also rich sources of antioxidants and fiber. Reis Red Kidney Beans are helpful to reduce weight and take good care of your digestive tract. Order today and make healthy meals for your family.

Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg

$12.99

Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg becomes available.


Nëse jeni vegjetarian, fasulet e kuqe të veshkave Reis janë perfekte për t'ju ofruar vakte të pasura me proteina. Këto fasule janë plot me vitamina, minerale si kaliumi dhe fosfori. Ato janë gjithashtu burime të pasura me antioksidantë dhe fibra. Fasulet e kuqe Reis janë të dobishme për të ulur peshën dhe për t'u kujdesur mirë për traktin tuaj tretës. Porositni sot dhe bëni ushqime të shëndetshme për familjen tuaj. Pesha: 1 kg Përfitimet ushqyese Fasule të kuqe të freskëtaQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Oriz Reis Baldo 1 kg

$8.29

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta...
53348565035
Experience the aromatic flavour of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Reis Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Reis Baldo 1 kg

from $8.29 from 4512860667979
Reis Pilavlik (Osmancik) Oriz 1KG

$7.99

Orizi është elementi kryesor në kultura të ndryshme. Përjetoni shijen e lezetshme të këtij orizi turk. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Përgatitni pjata të shijshme...
53348565035
Rice is the main staple in different cultures. Experience the delightful taste of this Turkish rice. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy dishes with it, biriyani or risotto, and surprise your guests with the culinary possibilities of this aromatic rice. Reis Pilavlik contains a fair amount of antioxidants.

Reis Pilavlik (Osmancik) Oriz 1KG

from $7.99 from 4525419266123
Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

Sold Out

Provoni një herë këtë oriz Levidia Gala aromatik dhe me shije dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve...
53348565035
Try this aromatic and flavoured Levidia Gala Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Gala Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

from $6.00 from 1866832904235
Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

$5.55

Provoni një herë këtë oriz kafe aromatik dhe me shije Levidia dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm....
53348565035
Try this aromatic and flavored Levidia Brown Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Brown Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

from $5.55 from 7854086455538
Oriz Krinos Baldo 1 kg

$5.55

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta të shijshme...
53348565035
Experience the aromatic flavor of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Krinos Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Krinos Baldo 1 kg

from $5.55 from 7699944505586
Oriz Duru Osmancik 1KG

$7.77

Orizi është elementi kryesor në kultura të ndryshme. Përjetoni shijen e lezetshme të këtij orizi të shijshëm. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Përgatitni pjata...
405293957362
Rice is the main staple in different cultures. Experience the delightful taste of this delicious rice. This delicious rice will be the staple to make yummy dishes with it,. Try some biriyani or risotto, and surprise your guests with the culinary possibilities of this aromatic rice. Duru Osmancik Rice will earn a spot in your pantry!

Oriz Duru Osmancik 1KG

from $7.77 from 7801239437554