Podravka Fant Minced Meat Sticks Seasoning Mix 40GR - BalkanFresh

Përzierje erëzash me shkopinj mishi të grirë Podravka Fant 40GR

$1.99

Përzierje erëzash me shkopinj mishi të grirë Podravka Fant 40GR Përzierje erëzash me shkopinj mishi të grirë Podravka Fant 40GR becomes available.


Tani, restoranti është në shtëpinë tuaj! Fant Seasoning Mix për mish të grirë është një përzierje perfekte për të përgatitur pjata të shijshme si bukë mishi dhe skuqura. Ju mund të përgatisni receta të shijshme për çdo rast me këtë përzierje erëzash. Ai përbëhet nga një përzierje erëzash, thërrime buke, vezë dhe perime. Mjafton të përzieni me ujë të vakët dhe të skuqeni, pjata juaj është gati! Mbajeni përzierjen e erëzave për mish të grirë në një vend të thatë. Pesha: 40g Recetë e shpejtë Rostiçeri perfektQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Qese Vegeta Podravka 500GR

Sold Out

Nëse jeni duke kërkuar për një përmirësues shije, ndaloni së lëvizuri tani! Çanta Vegeta Podravka është përbërësi perfekt për recetat tuaja që keni kërkuar gjithmonë. Përgatitni ushqime të shijshme me mish ose perime, thjesht shtoni Vegetën gjatë...
406715138290
If you are searching for a flavour enhancer, stop scrolling now! Podravka Vegeta Bag is the perfect ingredient for your recipes that you have always searched for. Make delicious meals with meat or vegetables, just add Vegeta while cooking and experience the amazing taste in your food. Order Podravka Vegeta Bag today and make your meals yummier with this special blend of spices!

Qese Vegeta Podravka 500GR

from $9.99 from 1026000650283
Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

$10.29

Bëni gatime të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni vegjetën gjatë gatimit dhe do të përjetoni një shije të këndshme në...
406715138290
Make savoury dishes just by adding Podravka Vegeta to your favourite recipes. Prepare salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and you will experience a mouthwatering taste in your meal. You can add this to any recipe and your preparations will be yummier! Podravka Vegeta Bag does not contain any artificial flavour enhancer.

Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

from $10.29 from 1026002845739
Qese Vegjeta Podravka 1KG

Sold Out

Tani e tutje, vaktet tuaja do të jenë më të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja. Bëni gatime të shijshme me mish derri, viçi ose pule, thjesht spërkatni këtë ofertë të Podravka gjatë gatimit dhe...
406715138290
From now on, your meals will be more delicious just by adding Podravka Vegeta to your recipes. Make delicious dishes with pork, beef or chicken, just sprinkle this offering of Podravka while cooking and your recipe will be flavoursome! Also, you can add Vegeta to soups, stew or pasta recipes. Podravka Vegeta Bag is made of a signature blend of spices that will let you experience a magical taste!

Qese Vegjeta Podravka 1KG

from $16.99 from 1048485756971
Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprika) 100gr

Sold Out

Përgatitni pjata të ngrohta me specin e kuq të ëmbël të bluar Vispak. Ky spec i ëmbël jo vetëm që i shton shije recetave tuaja, por gjithashtu prodhon një teksturë të këndshme në vaktin tuaj. Thjesht shtoni një...
406715138290
Make heartwarming dishes with Vispak Ground Sweet Red Pepper. This sweet pepper not only adds flavour to your recipes but also produce a mouthwatering texture in your meal. Just add a pinch to your favourite soups or make grilled meat with this red pepper and experience the taste of it. Order this 100% natural and fresh ground red pepper to make your recipes yummier.

Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprik...

from $2.69 from 1027191865387
Shaker Podravka Vegeta Seasoning Shaker 170GR

Sold Out

Një erëz ideale për të përmirësuar shijen e recetave tuaja. Shaker Podravka Vegeta Seasoning përmban perime të thata dhe një përzierje erëzash. Jo vetëm që i bën pjatat tuaja më të shijshme, por gjithashtu përbëhet nga lëndë ushqyese...
406715138290
An ideal condiment to enhance the taste of your recipes.  Podravka Vegeta Seasoning Shaker contains dried vegetables and a mixture of spices. It not only makes your dishes tastier but it also consists of healthy nutrients. Prepare your delicious salads, heartwarming soups or yummy pasta recipes,  Podravka Vegeta Seasoning Shaker brings out the natural flavour of the dishes.

Shaker Podravka Vegeta Seasoning Shaker 170GR

from $5.89 from 1861512626219
Podravka Vegeta Natyral 300GR

$8.88

Përgatitni receta të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta Natural në pjatat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni Vegetën gjatë gatimit dhe përjetoni shijet natyrale të recetave tuaja. Ai përbëhet nga 30%...
406715138290
Prepare mouthwatering recipes just by adding Podravka Vegeta Natural to your favourite dishes. Make salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and experience the natural tastes of your recipes. It consists of 30% dried vegetables like carrots, onions, leeks and garlic. Podravka Vegeta Natural does not contain any artificial flavour enhancer.

Podravka Vegeta Natyral 300GR

from $8.88 from 1026006548523