Ulker presents salted munchies for your evening delight! Order Ulker Salted Pretzel Sticks today. It is prepared with the best quality ingredients and a perfect treat with melted cheese or chocolate cream. You can also put it as a topping on your favourite ice cream. It has a sweet and salty taste. Pack it in your kids’ lunch box and amaze them with crunchy happiness!

Shkopinj gjevrek të kripur Ulker 220GR

$3.29

Shkopinj gjevrek të kripur Ulker 220GR Shkopinj gjevrek të kripur Ulker 220GR becomes available.


Ulker prezanton munchies të kripura për kënaqësinë tuaj të mbrëmjes! Porosit sot shkopinj gjevrek të kripur Ulker. Përgatitet me përbërës të cilësisë më të mirë dhe një trajtim perfekt me djathë të shkrirë ose krem ​​çokollate. Mund ta vendosni edhe si majë mbi akulloren tuaj të preferuar. Ka një shije të ëmbël dhe të kripur. Paketoni atë në kutinë e drekës së fëmijëve tuaj dhe mahnitini ata me lumturi krokante! Pesha: 220g E ëmbël dhe e kripur Snacks të shëndetshëmQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Stark Prima Solted Sticks Classic 220GR

$3.33

Shijoni këto shkopinj krokante dhe të hollë gjevrek dhe bëni mbrëmjen tuaj më të këndshme. Ju mund t'i shijoni këto kënaqësi të kripura dhe të shijshme në lëvizje në shtëpinë tuaj ose jashtë. Gjithmonë do të kënaqë...
57646383147
Taste these crunchy and thin pretzel sticks and make your evening more delightful. You can have these salty and savoury on-the-go delights at your home or outside. It will always satisfy your craving for munchies. A perfect match for coffee or tea. Try preparing mouthwatering dessert recipes and make the topping with Stark Prima Salted Sticks Classic. Order soon and enjoy it with your friends.

Stark Prima Solted Sticks Classic 220GR

from $3.33 from 1144350441515
Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic 230 GR

Sold Out

A e gjeni veten duke kërkuar vazhdimisht ushqime të shëndetshme me shije të mirë? Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic janë trajtimi i përsosur për nevojat tuaja të ushqimit. E bërë me...
57646383147
Looking for healthy snacks? Order Kras Vic Salted Pretzel Sticks today. It is made with the finest quality ingredients and a perfect treat with melted cheese or chocolate cream. You can also prepare mouthwatering recipes with these pretzel sticks. It has a sweet and salty taste. A wonderful delight for your evening snacks. Pack it in your kids’ lunch box and surprise them with crunchy happiness!

Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic 230 GR

from $2.22 from 1144287232043
SL Hello Sticks Salted 250GR

Sold Out

Dëshira për ushqime në mbrëmje? Mbani SL Hello Salted Sticks gjithmonë në qilarin tuaj dhe bëjeni kafen tuaj të mbrëmjes më të këndshme! Këto shkopinj të kripur mund t'i keni edhe me djathë kremoz ose krem ​​çokollate....
57646383147
Craving for evening munchies? Keep SL Hello Salted Sticks always in your pantry and make your evening coffee more delightful! You can also have these salted sticks with creamy cheese or chocolate cream. Your kids will also fall in love with these healthy and tasty snacks. Make topping on ice cream and surprise your guests too! Order SL Hello Salted Sticks today and enjoy with your favourite beverage.

SL Hello Sticks Salted 250GR

from $2.99 from 4455318847563
SL Përshëndetje gjevrek i kripur 200gr

$2.19

Nëse jeni duke kërkuar për ushqime të shëndetshme dhe të shijshme, porosisni menjëherë SL Hello Solted Pretzels! Përgatitet me përbërësit më të mirë dhe një kënaqësi perfekte me djathë të shkrirë ose krem ​​çokollatë. Këto gjevrekë mund t'i...
57646383147
If you are searching fortasty snacks, order SL Hello Salted Pretzels immediately! It is a perfect delight with melted cheese or chocolate cream. You can also put these pretzels as topping on your favourite ice cream. SL Hello Salted Pretzels have a light salty taste. A wonderful treat for your evening snacks. Pack it in your kids’ lunch box and surprise them with crunchy happiness!

SL Përshëndetje gjevrek i kripur 200gr

from $2.19 from 4455320256587
Fara luledielli pa kripë Tadim 340 GR

$6.79

Kujdesuni mirë për shëndetin tuaj me farat e lulediellit Tadim pa kripë. Këto fara luledielli përmbajnë lëndë ushqyese thelbësore për trupin e njeriut. Një burim i pasur i kompleksit të vitaminës B, E dhe mineraleve si bakri,...
57646383147
Take good care of your health with Tadim Sunflower Seeds Unsalted. These sunflower seeds contain essential nutrients for the human body. A rich source of vitamin B-complex, E and minerals like copper, manganese and zinc. These seeds are absolutely naturally prepared without any added flavours. Order these unsalted sunflower seeds to live a healthy and happy life!

Fara luledielli pa kripë Tadim 340 GR

from $6.79 from 1870102331435
Kohe e lire Fara kungulli 150gr

$3.49

Nëse jeni të ndërgjegjshëm për shëndetin dhe jeni një entuziast i fitnesit, duhet t'i konsumoni këto fara kungulli çdo ditë. Është një burim i pasur i shumë lëndëve ushqyese thelbësore që do t'ju ofrojnë disa përfitime shëndetësore....
57646383147
If you are health-conscious and a fitness enthusiast, you must have these pumpkin seeds daily. It is a rich source of many essential nutrients that will provide you several health benefits. Free Time Pumpkin Seeds contain vitamin K, protein, zinc, manganese, and fibre. It helps your immune system and helps to heal your wounds faster. This rich source of phosphorus also helps to reduce weight.

Kohe e lire Fara kungulli 150gr

from $3.49 from 6769410572468